Niet met de auto bereikbaar
Vanaf maandag 6 tot en met vrijdag 10 december zal Stedin op ons park graafwerkzaamheden uitvoeren in verband met een aanpassing aan het elektrakabel tracé. Door deze werkzaamheden zullen de woningen aan het Berkenlaantje tussen nr 1 en nr 9 tijdens deze periode niet bereikbaar zijn met de auto. Getroffen bewoners kunnen hun auto het beste op het parkeerterrein naast het NWK parkeren.

Tussen zaterdag 11 december en zondag 19 december liggen de werkzaamheden stil en zijn alle woningen weer met de auto te bereiken.

Vanaf maandag 20 december zullen de werkzaamheden hervat worden. Ook in die week zullen de meeste woningen aan het berkenlaantje niet met de auto te bereiken zijn.

In die week zal ook het kruispunt Lijsterlaan / Berkenlaantje regelmatig geblokkeerd zijn.

Bewoners aan het Cederlaantje en Dennenlaantje 10 t/m 15 en Merellaan 2 t/m 10 kunnen het beste via het Dennenlaantje rijden. De (nieuwe) verkeerspaal op de Lijsterlaan ter hoogte van het Dennenlaantje zal tijdens deze periode worden opengezet.

Stroomonderbreking

Woensdag 22 December tussen 9:00 en 12:00 zal de stroom op een gedeelte van ons park enige tijd zijn afgesloten. De betreffende woningen hebben op 15 december via een NWK-email bericht van STEDIN ontvangen. NWK sluit overigens niet uit dat de lijst van STEDIN in compleet is.

Bedenk dat ook de meeste CV en warmwater ketels zonder spanning niet werken.

NWK probeert u via de website op de hoogte te houden van eventuele aanpassingen van het werkschema.

7 Comments

 1. Hallo,
  Helaas is de aangekondigde mail van 15 december met de adressen voor de betreffende stroomonderbreking, niet verzonden of heeft niet iedereen bereikt. Vanochtend dus toch nog onverwacht ‘de klos’.

  Algemeen: wat is eigenlijk de reden dat er zolang en intensief aan de bekabeling gewerkt wordt? Was er een defect? Vr.gr Wilma

  • Dag Wilma, Wat vervelend dat je mom ‘ overvallen’ bent door de afschakeling. de kwestie is dat STEDIN aan het adres van NWK heeft laten weten welke parkadressen op het park ‘stroomloos’ zouden worden. Aan deze parkadressen heeft nwk, naast een aantal meldingen op onze website, op verzoek van STEDIN een email gestuurd. Voor mwk was het niet helemaal onverwachts dat de adressenlijst van STEDIN misschien niet helemaal zou kloppen en er meer huisjes ‘ de klos’ zouden zjn, vandaar een extra waarschuwing over dit, naar nu blijkt, terechte vermoeden hierover op de website.. Overigens hed STEDIN ook adressen op de lijst die juist niet zijn afgeschakeld, waaronder deze beheerder..

   De reden, zo laat STEDIN ons weten, is het vervangen van een deel van de hoofdkabel, door een nieuwe kabel die voorlopig weer het benodigde vermogen kan leveren.

 2. Hallo Even een vraag. Hebben jullie al een indicatie wanneer de stroom op 2 december weer hersteld is.
  Ik ga namelijk 23 december op vakantie en dan zou het vervelend zijn dat mijn verwarming 2 weken het niet doet.
  Vast bedankt. Gr Miep de Roos

  • Dag Miep, de werklui vertellen ons dat “in de loop van de dag” de stroom weer hersteld is en vertellen “we doen ons best” om het ongemak zo kort mogelijk te laten zijn…
   Ik schat zelf in dat ‘ergens in de loop van de middag alles het weer moet doen.
   ( Overigens zal een CV bij herstel van de spanning meestal gewoon weer aanslaan. Je zou dit kunnen testen door de stekker even uit het apparaat te halen en weer terug te stoppen.)

   • Inmiddels is ons verteld dat de stroomonderbreking ‘ergens’ tussen 9:00 en 12:00 zal gebeuren….

 3. Tjonge! Wat zijn ze allemaal van plan? Electrakabel? Wat is dat? En gaan ze dan je hele tuin omwroeten?
  We hebben vorig jaar de glasvezel gehad, maar dan waren ze paar uurtjes bezig en maakten alles weer netjes als ze vertrokken.
  Gaat dit nu ook gebeuren? Zijn er afspraken over gemaakt?

  • De electrakabel brengt de elektra/stroom in onze recreatiewoningen. Hoewel er overlast ontstaat omdat de sommige woningen slecht of niet met de auto bereikbaar zijn, zal de schade hoofdzakelijk beperkt blijven tot het wegdek van (een deel van) het berkenlaantje. Over herstel van het wegdek zijn duidelijke afspraken gemaakt. Op woensdag 22 december zal Stedin gedurende enkele uren de stroom op het hele park afschakelen. Volg deze website voor de laatste informatie.


Comments are closed for this article!