Beste NWK eigenaren,

 

Het zomerseizoen is van start en wij zijn druk aan het afronden met alle voorbereidingen. We hopen op een mooi maar ook een veilig seizoen.

We vragen jullie om samen met ons hierbij rekening te houden met onderstaande:

 

Momenteel ligt onze aandacht bij de veiligheid en het verkeer op het park. Zo hebben wij nu bij de slagbomen bordjes laten plaatsen dat er camera toezicht is.

Bezoekers / familie van gasten kunnen de auto parkeren op de algemene parkeerplaats, wij laten geen auto’s zonder slagboompas meer op het park. De consequenties zijn dat als dit wel gebeurt, dat er na openingstijden bezoekers zijn die het park niet meer kunnen verlaten, dit is uiteraard niet de bedoeling.

 

Wij willen jullie vragen om dit ook te communiceren naar jullie eigenaren. Zij kunnen hun bezoek eventueel zelf ophalen of hun eigen pas hiervoor laten gebruiken.

Wij merken dat de intercom vooral gebruikt wordt voor calamiteiten met bezoekers, wij kunnen dit niet handhaven op deze manier.

 

Note: Er zal ook nog steeds toezicht zijn op ons eigen bouwverkeer. De bouwvakantie start vanaf 13 Juli voor onze aannemer, vanaf deze periode zal er aanzienlijk minder werkzaamheden worden uitgevoerd.  

 

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Gastvrije groet,

Denise

 

1e medewerker front office