Al enige tijd zijn er problemen met de slagboom richting het dorp (Maarn) en de boom stond daarom de afgelopen week continu open.

Na klachten uit de vinkenbuurt (stevig doorrijden en veel verkeer) heeft Europarcs nu de boom permanent gesloten. NWK heeft daar bezwaar tegen gemaakt omdat verkeer naar het park nu gaat keren en achteruitrijden op de Vinkenbuurtweg met nog meer overlast tot gevolg. Los van het feit dat NWK-ers voor een verrassing  komen te staan en ver moeten omrijden.

Europarcs heeft de leverancier gebeld met de vraag om het probleem op te lossen maar nog zonder resultaat.

Gelijk maken we van de gelegenheid gebruik om te benadrukken dat de Vinkenbuurtweg een particuliere weg is waar, ons als NWK, overpad wordt gegund. Door sommige bestuurders word hier nog steeds met te hoge snelheid gereden. Dit heeft er twee jaar geleden bijna toegeleid dat deze toegang zou worden gesloten. Na intensief overleg is toen overeengekomen dat bezoekers van Europarcs de uitgang niet meer kunnen gebruiken maar dat alleen NWK pashouders gebruik kunnen maken van deze toegang met de belofte om hier stapvoets te rijden . Houd dus rekening met onze vinkenbuurt buren. Maak evt. ook uw gasten hierop attent of laat deze via de hoofdingang aanrijden.

NWK beheer

 UPDATE 7/5/24  12:45
DE SLAGBOOM IS HERSTELD.
DE OORZAAK IS BLIKSEMINSLAG GEWEEST