Kort na elkaar zijn weer twee woningen op ons NWK park doelwit van een insluiping of inbraak geweest. Eerder deze zomer waren twee andere woningen opengebroken. Er lijkt een patroon aanwezig. Veelal lijkt het er op dat de inbreker even onderdak zocht. Zo heeft hij of zij de koelkast open laten staan of wat biertjes koud gezet. Verder zijn wat zaken overhoop getrokken. Op eerder een wokpan(!) na lijken er telkens geen grote zaken meegenomen.

De politie heeft de zaken in onderzoek en vraagt samen met NWK om extra alert te zijn op figuren die duidelijk niet op het NWK terrein thuis horen. Als u  iets verdachts ziet neem dan contact op met beheer 0626844298 of bel de politie.

2 Reacties

  1. We zijn jaren onbezorgd uit de wind gebleven, De recente gevallen zijn verspreid over het park…

  2. Dat is zorgelijk. Is het verspreid over het hele park of enkel aan 1 kant?


Reacties zijn gesloten voor dit artikel!