Handen af van het Henschotermeer, zeggen verontruste Woudenbergers:

Het Henschotermeer wordt een regelrecht ‘pretpark’ als de plannen van exploitant Van de Lagemaat doorgang vinden. Dat stelt een groep verontruste Woudenbergers in een online petitie, die binnen enkele dagen 2300 keer is ondertekend.

Lees hier het hele AD artikel. (éénmalige gratis email registratie bij AD vereist)


3 Comments

 1. Helemaal mee eens Peter, Van de Lagemaat moet geholpen worden, zijn grootheidswaanzin kent geen grenzen. Ik heb met mijn neus bovenop de ontwikkelingen rond het Henschotermeer gezeten de laatste 6 jaar. Dat Lagemaat ongestoord zijn gang heeft kunnen gaan duidt op willekeur bij de gemeente. Het Henschoter meer lijkt meer en meer een gezwel te worden en verliest al zijn schoonheid. Hekken, borden, beperkingen, camerabewaking, agressief gedrag jegens hondenbezitters.
  Tot nu toe heeft dhr. Lagemaat de regie zich toegeeigend en lapt alles aan zijn laars.
  Dat dit allemaal kan is mij een raadsel. We moeten hem stoppen, desnoods met andere middelen.
  Een zeer bezorgd natuurliefhebber:
  Han Schieveen
  Maarn
  hanschieveen@gmail.com

 2. Goedenavond,

  Er zijn redenen om aan te nemen dat de gemeente samen met de Heigraaf ‘onder 1 hoedje’ speelt. Ook de publicaties in de Woudenberger laten zien dat de ontwikkelingen vooral ‘strategisch’ op het grondgebied van de gemeente Woudenberg zijn gepland. Het is wellicht een idee dat De werkgroep NWK een WOB verzoek indient bij de gemeente Woudenberg, waarbij alle interne stukken van de gemeente rondom het Henschotermeer en de ondernemer/familie Heigraaf opvraagt, inclusief alle correspondentie (e-mails, whatsapps, stukken ed) over en weer opvraagt? De gemeente dient alles te overleggen in het kader van de Wet Openbaarheid Bestuur, en dat geeft een inkijk in hoeverre de gemeente al dan niet ‘neutraal’ in het dossier zit.

  • Helemaal mee eens Peter, Van de Lagemaat moet geholpen worden, zijn grootheidswaanzin kent geen grenzen. Ik heb met mijn neus bovenop de ontwikkelingen rond het Henschotermeer gezeten de laatste 6 jaar. Dat Lagemaat ongestoord zijn gang heeft kunnen gaan duidt op willekeur bij de gemeente. Het Henschoter meer lijkt meer en meer een gezwel te worden en verliest al zijn schoonheid. Hekken, borden, beperkingen, camerabewaking, agressief gedrag jegens hondenbezitters.
   Tot nu toe heeft dhr. Lagemaat de regie zich toegeeigend en lapt alles aan zijn laars.
   Dat dit allemaal kan is mij een raadsel. We moeten hem stoppen, desnoods met andere middelen.
   Een zeer bezorgd natuurliefhebber:
   Han Schieveen
   Maarn
   hanschieveen@gmail.com


Comments are closed for this article!