Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied  middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Om even een ommetje te maken of stil te genieten van deze haast on-nederlandse natuurpracht. Laat dit zo blijven midden in de bossen zonder evenementenhallen, campings, expositie ruimtes YMC en meer…..
Enkele jaren geleden heeft de natuur rond het meer al veel van haar uitstraling ingeboet door de dubbele rijen prikkeldraad en stalen toegangshekken die de nieuwe exploitant meende te moeten aanbrengen en zijn er, voorruitlopend op de plannen, alvast vele volwassen bomen gekapt.
 
Noord West Kanje ondersteunt dit initiatief en roept op om deze petitie te steunen.
 
 
De petitie is een initiatief van Lars Plooyer (Woudenbergers-online)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

1 Comment


Comments are closed for this article!