De afgelopen jaren werd de post voor NWK en voor de eigenaren met een NWK-box, afgeleverd bij de receptie van Europarcs. Europarcs heeft ons echter laten weten dat de receptie een aantal buiten-brievenbussen voor eigen gebruik en jaargasten plaatst en geen post of pakketten meer aanneemt.

NWK heeft daarom een eigen brievenbus, rechts naast de hoofdingang, geplaatst. Dit betekent voor de adressering een belangrijke aandachtspunt. Tot nu toe werd onze post namelijk aan zowel nr1 als nr25 geadresseerd.  Dit verandert dus.

Europarcs zal post gericht aan hun eigen adres (nr1) en die niet voor hun bestemd is na een overgangsperiode van 3 maanden retourneren.

Gebruik daarom alleen nog de onderstaande adressering:

 

Post aan de b.v.

Noord West Kanje b.v.

Laan van Laagkanje 25

3951KD Maarn

 

NWK-box eigenaren

<uw naam>

Laan van Laagkanje 25 box <boxnr>

3951KD Maarn

 De NWK-postbus wordt door vrijwilligers vrijwilligers enkele keren per week geleegd. Als u een NWK-box heeft wordt uw post vervolgens daarin gelegd. Als de geadresseerde onbekend is of geen NWK-box heeft wordt de post naar de afzender geretourneerd als  “niet bezorgbaar”.