Ondanks het druilerige weer kunnen we terug kijken op een geslaagde NWK borrel van zondag 29 augustus. En niet op de laatste plaats door de enthousiaste inzet van een tiental medebewoners. Zoals Eric Pardon al in zijn openingswoord aanhaalde, leek het opzetten van de twee grote party tenten op de zondagochtend zo uit de omroep MAX serie van ‘we zijn er bijna’ te komen en dat zette alvast de gezellige toon van de NWK party. De warme hapjes, het fris, het bier en de wijn zijn klaar gezet en precies om 16:00 werd het zelfs droog. De tap, professioneel bediend door de dochters van een bewoner, werd geopend!

Tussen de naar schatting 60 bezoekers zagen we naast de oudgedienden ook de nodige ‘nieuwe’ eigenaren. Het is leuk om te zien dat de diversiteit in leeftijd op het park de laatste jaren flink is toegenomen.

Rond 19:00 was de tap op, de flessen leeg en ging de (inmiddels) luide ‘club’ muziek toch maar uit: Een geslaagde borrel !

Berreke, Adèle, Yvonne, Ellen, Wil, Aard, Frans, Jos, Nadine en dochters bedankt! zonder jullie hulp was het lang niet zo leuk en sfeervol geweest!