Er zijn verschillende mogelijkheden om in uw huisje TV en radio te ontvangen, op internet aan te sluiten of een vast telefoonnummer te krijgen.

– TV

KPN biedt een alles in één pakket aan waar alle diensten ( TV/radio internet bellen) via de telefoonkabel geleverd kunnen worden. In tegenstelling wat KPN op z’n site voorspiegelt, is de maximaal internet snelheid die kan worden bereikt rond de 8 Mb.TV is wellicht voor uw huisje toch niet altijd betrouwbaar mogelijk.

Via digitenne, ook van KPN, kunt u een beperkt aantal zenders in HD kwaliteit bekijken en beluisteren. u heeft meestal wel een buitenantenne nodig.

NLZIET is een provider die via een bestaande internet aansluiting een pakket van zenders aanbiedt wat op een tablet, computer of moderne smart-TV te bekijken is. de eerste maand is gratis, daarna betaald u een relatief laag maand bedrag.

Heeft U thuis een TV abonnement ( canal digital, Ziggo, KPN, telfort etc) dan bieden de meeste providers ook (gratis) een online mogelijkheid, die kunt u natuurlijk op ons park gebruiken om TV te kijken.

– Radio

Met een eenvoudige ’transistor-radio’ kunt u prima naar de radio luisteren. Een digitale kwaliteit biedt een DAB-radio. Ook via internet kunt u met een tablet naar de radio luisteren.

– Internet

Voor internet biedt KPN ( of Telfort ) een ADSL aansluiting via de telefoonlijn aan. De snelheid is maximaal 8Mb dus een (duurder) sneller abonnement is zinloos.

Met een 4G modem is internet (bijna) overal in Nederland te gebruiken en met hogere snelheden dan ADSL.  Als u af en toe op internet wilt is dit een prima oplossing.

Vanaf eind 2019 is een deel van ons park op de internet glasvezel aangesloten. Eigenaren konden zich tot 10 mei 2019 tegen gunstige voorwaarden aanmelden.

– Telefonie

KPN ( en oa telfort) levert vaste telefonie ‘los’ of als onderdeel van een”alles in één pakket” van KPN.

Er zijn vele leveranciers die over uw internet aansluiting een zgn IP telefoon met vast nummer kunnen aanbieden.

U kunt natuurlijk ook met een mobieltje bellen.

– Glasvezel kabel

In de loop van 2019 zal uw huisje ook op een glasvezel kabel aangesloten kunnen worden.